Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (3.77 secunde)
Organizatia municipala a Partidului Democrat este de parere ca premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, au facut de ras Romania in fata partenerilor occidentali, generand in acelasi timp momente penibile pentru intreaga clasa politica romaneasca, prin anuntul retragerii trupelor romanesti din Irak.
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Campania de sustinere sau inlaturare a lui Traian Basescu din fruntea tarii a impartit lumea satelor in doua tabere. Pro sau anti-Basescu, taranii sunt convinsi ca nu vor avea niciun castig de pe urma referendumului de sambata, 19 mai, dar disputa politica e pe gustul lor.
Tensiunile politice din comuna Ciobanu au degenerat marti noaptea intr-un mod extrem de violent, fiind nevoie de interventia armata a politistilor pentru ca lucrurile sa nu se sfarseasca tragic.
Publicistul Octavian Andronic publica pe AmosNews stenograma dialogului Basescu - Sarkozy de la Lisabona, pe care o puteti citi in continuare. 'Dupa efectuarea "fotografiei de familie", sefii de stat si de guverne coboara de pe podium, indreptandu-se spre salile alaturate.
Ai zice ca natia asteapta cu sufletul la gura ziua de 15 mai. ... Mai aruncati o privire pe lista completa a candidatilor la functiile de conducere din PDL publicata de HotNews.ro. Gasiti mai mult de trei-patru nume noi si rezonabile intrate in cursa?
Sute de blocuri din Craiova au fost impanzite cu panouri publicitare. Proprietarii apartamentelor sunt dispusi sa-si lase ferestrele acoperite de mesh-uri, adica bucati de panza inscriptionate cu mesaje care fac reclama unui produs sau unui serviciu, pentru ca firmele platesc bani grei asociatiilor de locatari.
Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" (continuare) "Imi maschez supararile" - Cum a trecut dubla campioana olimpica de la un dram de zgarcenie la generozitate De pe tricoul ei ne sar in ochi o pisica blanda - "nu stiu cine e pisica asta, asa au facut-o creatorii piesei vestimentare" - si cinci litere de-o schioapa care vorbesc perfect despre punctul carierei sale - "Vogue?
25 de lucruri pe care barbatii le urasc la femei Din link in link am ajuns la articolul asta al Deliei.
Dezvaluiri incredibile ale unui barbat care a participat la sapaturi In anii 1940-1950, la Argedava, judetul Giurgiu, unde s-a stabilit ca a fost prima cetate de scaun a lui Burebista, inainte de a unifica toate triburile dacilor, arheologii au descoperit nu mai putin de 80 de schelete uriase, de umanoizi de 4-5 metri inaltime.
La eveniment au participat iubitori de frumos, printre care Irina Calancea - director Irka Shoes, Cristina Calancea - hair-stylist/ make-up artist/ nail technician, Elena Cucicovschi - manager la Hellen Concept Store, Inas Jaffar din Irak (creatoare de rochii), Alexandra Shein (de la Mastershef, care a pregatit niste preparate exceptionale) si Radu Sirbu, fost component al trupei o-Zone venit impreuna cu sotia sa, Ana, alaturi de care are o relatie superba.
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
Catalin Tolontan) Monica Ridzi, primul ministru din istoria sportului romanesc condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu e definitiva Editia de azi a Gazetei Sporturilor nu contine fotografii.
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
Pe Blogul unui liberal de stanga puteti citi un editorial exceptional, pe care il reproducem in continuare. ... Tot felul de dusi cu pluta incearca sa ne arate semnificatia zguduitoare si intemeietoare si izbavitoare a condamnarii lui Voiculescu. Relax, flacai si fete!
Teoria impactului gigantic spune ca, in vremurile de inceput ale planetei noastre, acum aproximativ 4,5 miliarde de ani, ea a fost lovita de un alt corp ceresc, cam de marimea planetei Marte; din materialul aruncat in spatiu de acest impact s-ar fi forrmat Luna.
Lucian Avramescu) Ceva de genul asta spunea Nichita Stanescu. ... Ne socotim zilele si anii in functie de un reper. ... Copil fiind, urcam dealul din fata casei bunicilor de mama, acolo unde am crescut.
Femeia, distrusa acum de pareri de rau si remuscari, povesteste unui cotidian local cum o intentie buna s-a transformat peste noapte in drumul spre Iad. ... Un baiat de 13 ani si trei fete de zece, opt si si sase ani.
CUM FACI FATA UNEI DESPARTIRI, IN FUNCTIE DE ZODIE! ... Daca ei cred ca relatia nu este deloc palpitanta, acesta se va descotorosi de ea si va fugi. ... Pe de alta parte, ei pot sa para de neatins si sa se prefaca, dand impresia ca nu te-au cunoscut niciodata.
google-analytics.com